Imagen angels263

L’Àngels Hidalgo crea el seu estudi d’interiorisme l’any 1981.

 

D’aleshores ençà, el seu estudi ha desenvolupat projectes de reformes d’espais de diverses tipologies. Per exemple: habitatges complets; parts d’habitatges, com ara banys, cuines o dormitoris; oficines; botigues; bars; restaurants i espais per a serveis socials, com centres de dia, residències geriàtriques o per a persones amb mobilitat reduïda.

 

L’estudi disposa d’un equip de col·laboradors professionals, flexibles i multidisciplinaris que poden desenvolupar projectes de reformes i equipaments de tot tipus.

 

Les obres es fan amb un equip propi de proveïdors i industrials, i s’ofereix als clients un servei ampli i complet en reformes i/o equipaments d’espais.

 

L’Àngels Hidalgo també col·labora i forma part de l’estudi d’arquitectura AIA. Intervé en projectes d’obra nova i rehabilitació d’edificis, incidint en la distribució dels espais interiors, estudiant-ne la il·luminació: proposant i ubicant lluminàries, escollint els acabats de l’obra… És a dir, una integració de l’interiorisme i l’arquitectura.

 

Durant la seva activitat professional:

 

  • Ha format part de la junta de govern del Col·legi Oficial de Decoradors i Dissenyador d’Interiors de Barcelona.
  • Ha participat en diverses exposicions de Casadecor.
  • Ha estat assessora professional de la revista de disseny «Cuines i Banys».
  • Ha desenvolupat activitats en paral·lel, incloent-hi sempre el factor creatiu i estètic, com l’organització i disseny de festes privades, i també s’ha dedicat al disseny gràfic.
  • Té diverses obres realitzades i publicades en revistes de l’àmbit del disseny, entre les quals, la primera feina que va fer: un bar de copes de nit, el Black.
  • Se li han atorgat diversos reconeixements públics: presentació en nom de la Diputació de Barcelona del disseny del Centre d’Acollida de Nens Abandonats de la Diputació de Barcelona als premis «Ciutat de Barcelona» i als premis «FAD».
  • El seu disseny del restaurant/club de copes «Fuse» fou seleccionat entre les 100 obres representatives del disseny durant «l’Any del disseny» el 2003 a Barcelona, que va servir per editar el llibre: «Ruta del Disseny de Barcelona».